Show MenuHide Menu

utmana eller utmanas?

7 juni, 2014

Det florerar en himla massa utmaningar på facebook och instagram just nu.

Vardagsbilder och tre bra saker i sju dagar t.ex. Jag tycker det är lite knasigt att det ska behövas utmaningar för att tänka bra saker och kommunicera dem. Det kanske är så att jag har det ovanligt bra och inte har några problem att hitta de bra sakerna (=människorna) jag har runt mig? För det är ju det som är det viktigaste. Människorna alltså. Det är alltid människor och möten som kan sätta guldkant på tillvaron. De få som har tvärtomeffekt gör jag mitt bästa för att undvika och när det inte går så övar jag på att låta elakheter och dumheter att rinna av mig. Svårt, men det går. Jag vill ju inte sjunka lika lågt.

Och jag fortsätter att instagramma bilder jag blir glad av och uppskattar när andra också gör det. Oavsett utmaning. Tråkiga och fula 2012-07-08 19.57.27 kopiabilder går bort i flödet. Man får det flöde man väljer och jag väljer ett positivt.

Det här måste vara en av de absolut bästa bilderna jag har.

Det här var det mitt 98:e inlägg i #blogg100 som borde vara det 99:onde.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *