Show MenuHide Menu

Ute

Att paddla är en av de mest avkopplande sakerna jag vet. Eller är det fikarasterna som är viktigast…? Hur som helst är det fantastiskt att få sätta kajaken i vattnet och glida ut i skärgården, oavsett om det är sommar eller vinter. Egentligen är det syrrans förtjänst att jag paddlar. Min första “riktiga” paddelupplevelse var i den stadigaste kajak hon kunde uppbringa, en Rockpool Menai, på julbordspaddling till Grinda tur och retur. Jag insåg att jag behövde lära mig hur det går till för att kunna njuta av paddlandet. Nu har jag hållit på några år, lärt mej massor och njuter i fulla drag.

Är certifierad hjälpinstruktör enl Nordiskt Instruktörslicens för havspaddling. 

Yogapaddling med Horisontkajak till Idöborg

yogapaddling

foto:Lars Jäderström

Bäst är när jag får med resten av familjen också. På bilden är syrrans son med som en bonus på vår tälttur till Sandön, utanför Norråva.

2012-07-08 19.57.27 kopia

 

Cykla gillar jag också. Helst inte på asfalt utan gärna i skogen. Skitig har jag alltid tyckt om att bli, ända sen jag höll på med hästar hemma på gården för länge sen.

f345b5323e4d11e3962522000ae80eca_8

 

Foto: Mikael Tamme

Med ojämna mellanrum klättrar jag upp på hästryggen. För länge sen var jag bra på att rida fort. Nu för tiden går det i makligare takt, men det finns få saker som jag uppskattar mer.

IMG_0354

Det här är Yankee Bloom, ett sto som gjort en lysande karriär på galoppbanorna själv, och också givit flera fina avkommor.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *