Show MenuHide Menu

skog och sol

25 december, 2016

Det har vänt nu. Jorden har tippat över på rätt sida, lutar åt rätt håll och dagarna ska bli längre. Det är bara det att det inte riktigt märks ännu. Enda sättet att få lite sol på näsan är att gå ut innan 14. 

Vi gjorde just det idag på juldagen, Micke och jag. Tog en tur i Trastsjöskogen på fina stigar och över stock och sten. Är glad att ha skogen bakom knuten och havet ett stenkast bort. Kanske kan det till och med bli en kort paddling innan jobbet drar igång på riktigt igen? 

Fast i mörkret är det ändå mysigt att tända massor av stearinljus, krypa upp i soffan och se Love Actually för minst tionde gången. Och bäst av allt måste ändå vara att nya avsnitt av Fröken Friman börjar i kväll. Jag älskar Fröken Friman. Kanske särskilt i skenet av Telias vidriga skandal där chefer ska ha krävt sex av anställda för vidare karriär. Nu räkar det ju vara en rubrik i dagens AB och nödvändigtvis inte 100 procent sant och helt korrekt, men min mage vrider sig i avsky och jag hoppas att det inte är så illa som det verkar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *