Show MenuHide Menu

Blogga 100 dagar i sträck?

24 februari, 2014

Är i valet och kvalet om jag ska hoppa på #blogg100 som startar på lördag.

Är det rimligt att tro att jag ska kunna skriva något varje dag som är intressant för andra? Eller är det där med att blogga varje dag ett sätt att hitta ett flow i skrivandet? Varje inlägg kanske inte måste vara av massivt intresse för andra? Mitt skrivande är rätt yvigt och innehåller både skola och en hel del utegrejer. Ofta är det ett sätt att formulera tankar och att sätta dem på pränt är ett bra sätt för mig att göra dem strukturerade. Jag är lösningsinriktad och vill helst ha svar, men lyckas inte alltid. Att blogga 100 dagar i sträck skulle kunna vara ett sätt att ibland låta frågan hänga i luften ett tag och tro att svaren och lösningarna kommer att dyka upp senare.

Med stor sannolikhet kommer en hel del inlägg illustrera utegrejer, för nu börjar vintern ge vika för våren och möjligheterna att vara ute i skog och på vattnet ökar exponentiellt :). Gym är verkligen inte min specialgren. Långt ifrån. Gärna cykel i skog och paddling i skärgård. Yoga gillar jag också, men det var ett tag sedan. Mia på Activemove startar igång yogan på Solbrännan (Österskär) den 14 juni. Det har hänt att vi paddlat dit, yogat, njutit av en smoothie på trappen ner mot vattnet och paddlat hem igen. Världsklass!

Målgång i #blogg100 är den 8 juni – lagom till beachyogan börjar. Borde vara ett bra sätt att fira en målgång på.

Jag bestämmer mig på lördag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *