Show MenuHide Menu

Må-bra-luckan

6 juni, 2012

Må-bra-luckan är inte varken fikaluckan (även om den absolut gör sitt till), den förliga luckan eller den akterliga luckan. Må-bra-luckan sitter inuti kroppen. Det är där jag stoppar upplevelser som är värda att spara och som jag kan ta fram när det är lite motigt. Upplevelser i kajak hamnar ofta i må-bra-luckan och idag fick jag tillfälle att öppna locket igen.

En kort, men fin tur i hemmavatten på Sätterfjärden och i Trälhavet tillsammans med världens bästa sällskap. Mellan fotbollsmatcher på Margretelunds IP stack vi ner och vispade runt en stund i solen som inte synts till på rätt länge.

Inte kunde jag låta att leka lite heller. Ett par rollar som nästan satt helt som de skulle. Det var läge för att kyla ner huvudet en smula för att kunna sortera tankar och vips – så har jag bättre ordning på hjärnkontoret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *