Show MenuHide Menu

Jag

Jag heter Lena, och faktiskt också Agda, Ringström Tamme. Jag jobbar med 20120809-202347skola och ikt på Atea Sverige AB. Jag har en passion för lärande i kombination med teknik och gör mitt bästa för att hjälpa lärare och skolledare att organisera för, och använda ikt på ett sätt som förbättrar förutsättningarna för eleverna i skolan.

Lärare blev jag 1994 och legitimationen trillade ner i brevlådan i maj 2013. Jag har genomgått det statliga rektorsprogrammet vid Stockholms universitet. Som rektor fanns jag på Rådmansö skola i Norrtälje kommun, som är en grundskola med förskoleklass till och med årskurs 9. Rådmansö skola ligger i sköna Roslagen, precis vid vattnet i Stockholms norra skärgård.  Jag deltog också i, och drev utvecklingen av digitalisering av hela Norrtälje kommuns skolor, från förskola till gymnasieskola. De första inläggen i bloggen föddes under min tid i Norrtälje.

Vid Karlstad universitet läste jag till Ma/NO-lärare och har undervisat på engelska enligt CLIL (Content and Language Integrated Learning) på högstadiet.

På bloggen kommer skola, IKT, friluftsliv och kajakpaddlande att samsas med en del betraktelser ur ett föräldraperspektiv. Min man tycker att jag är snyggare med lerprickar i ansiktet än utan. Det hjälper. Mina barn är ungefär en och en halv meter långa, men det går snart över.

landsort Lars

foto: Lars Jäderström

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *