Show MenuHide Menu

Jag

Jag heter Lena, och faktiskt också Agda, Tamme. Jag jobbar som digital strateg och förändringsledare på Knowit IT management. Tidigare har jag arbetat med 20120809-202347skola och ikt på Atea. Jag har en passion för lärande och ledarskap i kombination med teknik och digitalisering.

Jag har lett utbildningar för skolledare i förändringsledning kopplat till digitalisering av skola och förskola och breddar nu min erfarenhet med andra branscher än utbildning.

Lärare blev jag 1994 och legitimationen trillade ner i brevlådan i maj 2013. Jag har genomgått det statliga rektorsprogrammet vid Stockholms universitet. Som rektor fanns jag på Rådmansö skola i Norrtälje kommun, som är en grundskola med förskoleklass till och med årskurs 9. Rådmansö skola ligger i sköna Roslagen, precis vid vattnet i Stockholms norra skärgård.  Jag deltog också i, och drev utvecklingen av digitalisering av hela Norrtälje kommuns skolor, från förskola till gymnasieskola. De första inläggen i bloggen föddes under min tid i Norrtälje.

Vid Karlstad universitet läste jag till Ma/NO-lärare och har undervisat på engelska enligt CLIL (Content and Language Integrated Learning) på högstadiet.

På bloggen kommer jobb, digitalisering, friluftsliv och kajakpaddlande att samsas med en del betraktelser ur ett föräldraperspektiv. Min man tycker att jag är snyggare med lerprickar i ansiktet än utan. Det hjälper. Mina barn är ungefär lika långa som jag är nu, men det går snart över.

landsort Lars

foto: Lars Jäderström

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *