Show MenuHide Menu

vilse i Kiruna

12 mars, 2014

Flög upp till Kiruna i morse. Flyget var sent och när jag väl kom till Kiruna flygplats fanns inte den förbokade taxin på plats. Taxibolaget hade lite körigt och efter 20 minuter i telefonkö anlände en minibuss. Den unge chauffören frågade om någon av oss passagerare var från stan och jag trodde att han skojade. Det gjorde han inte och när han knycklade upp en papperskarta i förarsätet så förstod jag att han menade riktigt allvar. Efter att ha konsulterat damen i telefonen a.k.a Google Maps så guidade jag honom rätt till stadshuset. Han tyckte det var mycket märkvärdigt att jag hittade rätt direkt, utan att ha varit där tidigare. Jag kan ju tillägga att det inte direkt är spetskompetens som ska till för att hitta eftersom det finns väldigt få gator/vägar i Kiruna. Däremot finns det fortfarande snö och mössan åkte på under en utforskande promenad på sen eftermiddag/kväll.

_v_r__n_gon

Det här var nummer 12 i #blogg100

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *