Show MenuHide Menu

twittertävling

1 april, 2014

En rip off på http://www.atea.se/ikttips. Jag är ju ändå rätt skyldig till stor del av texten så jag använder den till det 32:a inlägget i #blogg100.

Under dagen har vi haft kollegahandledning för gymnasielärare i Upplands Bro. En reflektion kommer därifrån, såklart. Dock inte idag. Har istället ägnat kvällen åt att översätta en del av materialet i den bank av resurser vi fått med oss från Les Foltos för att kunna hjälpa handledarna/coacherna på vägen mot ett kollegialt samarbete.

”Dina IKT-tips är guld värda för andra lärare!

Dela med dig av dina undervisningsmetoder på Twitter och vinn en HP Elitepad! Beskriv hur du jobbar med IKT med dina elever genom att publicera ett filmklipp och länka dit i din tweet. Tagga med #ateaskola och #ikttips. Vi gillar nyfikna och innovativa undervisningsmetoder som leder till ett bättre lärande för dina elever.

Titta gärna in på http://www.pil-network.com/Educators hos Microsoft och hämta inspiration av 21st Century Learning Design.

Tävlingen pågår under april månad och ett vinnande bidrag utses den 7, 14, 21 och 28 april. Vinnare annonseras på Twitter av @AteaSkola med #ikttips och #ateaskola. Under SETT2014 kommer vi att ha en prisutdelning i den monter där vi finns tillsammans med HP och Microsoft under namnet Digitala klassrummet.

Vinstens värde är ca 6500 kr och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till önskar vännerna på Atea Skola!”

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *