Show MenuHide Menu

Julbrev

18 december, 2012

 

20121214-100841.jpg

Rådmansö i slutet av december

Julen står för dörren och snart har ännu en termin avverkats i rasande fart. Det är imponerande hur mycket lärande som hinns med under en hösttermin. Livet i skolan har kryddats med många aktiviteter även på andra platser. Fotboll i sportcentrum, hållbar utveckling på tekniska muséet, simning i badhuset och teater på Roslagsskolan är bara några exempel.

Vi har också haft besök av lindy hop-dansare som låtit elever på mellanstadiet prova att dansa inom ramen för ”Skapande Skola”.

Inte minst har snön gjort det möjligt att ha idrott och hälsa utomhus och det syns full aktivitet på skolgården, framförallt bland de yngre eleverna.

Lärare har tagit hand om två studenter från lärarutbildningar och det är en win-win situation där kunskaper sprids och delas mellan de nya och de erfarna.

Lärare från skolans alla arbetslag är mitt i en kollegahandledarutbildning med fokus på IT och de kommer att involvera sina kollegor under våren och utveckla lärande med digitala och webbaserade verktyg.

Vid första advent bjöd klass 4 på vacker sång i kyrkan och högstadiets luciatåg skred fram alldeles magnifikt någon vecka senare.

Nu ser jag fram emot lågstadiets avslutning i kyrkan i morgon där jag tror att många familjemedlemmar och vänner kommer att dyka upp. Jag konstaterar också att jag upplevt ett helt år med Rådmansö Skola och Fritids och ser mycket fram emot nästa.

Ett riktigt härligt jullov önskar jag er alla och hälsar alla elever välkomna tillbaka den åttonde januari.

 

namnteckning

Lena Ringström

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *