Show MenuHide Menu

Försvinn November – du kan gå nu!

10 november, 2013

November är den allra tristaste månaden på hela året. Blött, kallt och framförallt mörkt.

Jag gillar ju att vara ute och det GÅR inte ens att åstadkomma. Fotbollscup i spöregn och springtur i duggregn. Ute är bättre än inne. Nästa helg drar jag på mig torrdräkten och paddlar oavsett väder.

Tack och lov för gore-tex men jag behöver ljus också. Inte bara stearinljus, för dom eldar jag som en tok. Jag vill ha dagsljus och solljus.

bild 2

Vackert under springturen – men mörkt mitt på dagen. bild 1Grabbarna vann Geggamoja Cup i Enebyberg. Det var värt huttrandet. Vi har dessutom kul ihop – vi föräldrar och bonusmänniskor som är med. Även om det var mörkt större delen av matcherna.

Nu ska jag sluta negg-peppa. Det räcker nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *