Show MenuHide Menu

Flow

4 oktober, 2013

Fredagens_andra_kontors-spot.__mellanm_ten__kontoretifickanI bland blir vissa dagar bättre än andra och idag är just en så’n dag. Goda möten som kommer att leda till andra bra grejer. Kontoret har funnits i fickan idag och jag har jobbat på annorlunda ställen som uppenbarligen har funkat minst lika bra som kontoret kan göra. I somras fick jag till minst ett bra telefonmöte i färd med att glida upp på landbacken med kajaken. I dag var det på en parkbänk i Humlegården. Utan kajak, men ändå 😉

Photo 2013-08-28 15 48 32Under dagen har det varit en blandning av korta deadlines med lite kniven-på-strupen-känsla och saker som krävt eftertanke och analys. Det är nog det som jag gillar mest med mitt jobb – det där att det är varierande och att det händer saker hela tiden. Möten med människor är en annan. Men det kräver nog ett helt eget inlägg vid ett annat tillfälle.

Nu är det snart dags att kombinera bullar och bubbel och göra fredag på riktigt. Känns härligt att göra det i sällskap av min (numera äkta) man och dessutom kollegan som flög vilse i Norrland idag. Henne behöver jag nog plåstra om med ett extra glas bubbel :).

Happy Friday på er!

1 Comment
4 oktober, 2013 at 15:09

Haha, ja DET får du väldigt gärna göra. Kram på’re, ses snart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *