Show MenuHide Menu

another day in gore tex paradise

1 maj, 2014

Ännu en dag där jag tackar merinoullsfåren och skaparen av Gore Tex. Isande vind och snöglop mötte oss vid Järfälla IP i morse vid start av 1:a majcupen. Det var förstås Kråkan som tillsammans med kompisarna spelade fotboll mot många andra lag i Mälardalstrakten. De vann sin grupp och gick vidare till slutspel.

Jag tycker att arrangerande fotbollsklubbar borde investera i ett schemaläggningsprogram och se till att mellanrummen mellan matcherna inte blir timmeslånga. Det är ju ingen i skolans värld som skulle tolerera så många och långa håltimmar 🙂 Nu var det nog mest jag som tyckte det var lite kallt och bistert, och uttråkad blir jag ju också när det inte är match.

Pôjkera tog sig ända till final och spelade mot Sollentuna. Oavgjort vid full tid och straffar. De vann med uddamålet och gjorde det med glans.

Själv har jag sjunkit ner i soffan och tar en runda med Fullan, Hargreaves och Timperley för att peta in kloka och forskningsförankrade teorier i det tredje och sista temaarbetet på rektorsprogrammet. I morgon bitti kommer mina gruppkompisar för att göra de sista justeringarna innan vi lämnar in för granskning. Jag har lovat frukost på Rufsiga Rundan som en liten guldkant på tillvaron.

Det här var det 62:a inlägget i #blogg100, och ett ganska frostigt, trots att det är den 1 maj.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *